Welkom op de website van CENTURION BATTERY

Al bijna 90 jaar heeft CENTURION BATTERY een uitstekende naam in de Europese accumarkt, zowel in de eerste montage als in de vervangingsmarkt.
De fabriek in Roermond produceert jaarlijks circa een kwart miljoen accu's. De laatste jaren komt het accent steeds meer te liggen op speciale uitvoeringen:

Samen met de partners en een 24 uursdistributie zorgt CENTURION BATTERY voor een snelle lokale levering aan honderdduizenden tevreden gebruikers. CENTURION BATTERY besteedt niet alleen veel aandacht aan levering van een uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen, maar ook aan een perfecte informatievoorziening en after sales ondersteuning.

Op grote schaal wordt gebruik gemaakt van de expertise en testapparatuur van CENTURION BATTERY om tot aanbeveling van het juiste type accu voor de juiste toepassing te komen. Met de productie van hoogwaardige start- en semi-tractie batterijen completeert CENTURION BATTERY het totale batterijen- en laderprogramma van start, semi-tractie, tractie tot stationair. Op alle batterijvragen kan CENTURION BATTERY een antwoord geven.

CENTURION BATTERY BV
postbus 2427 6040 ea roermond
montageweg 1 6045 ja roermond
T: +31 475 32 41 47
F: +31 475 32 29 99
E: sales@centurion-akku.nl
I: http://www.centurion-akku.nl
KvK: 62803794
2017 aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend


 


Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam. Op verzoek sturen we u deze voorwaarden kosteloos toe of download deze HIER.